Choose your language​  

​Skal vi kontakte dig?

​Så ringer vi dig op for nærmere aftale

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Landsdækkende service

DK Lifte ApS tilbyder landsdækkende service, og vi har et bredt udvalg af samarbejdspartnere, der altid vil kunne hjælpe ved eventuelle reparationer.

Det sikrer, at liften hurtigt er klar til brug igen, og dermed går dit firma ikke glip af omsætning i ret lang tid, hvis der er en defekt.

Lovpligtige eftersyn

Alle lifte skal ifølge lovkravene have et eftersyn af et autoriseret firma én gang årligt for at sikre, at sikkerheden er i orden.

Vores serviceteknikere har mange års erfaring på dette område, og du er velkommen til at få foretaget eftersynet på vores værksted i Storvorde, men vi kommer ligeså gerne ud til dig, hvor end i Danmark du holder til.

Kontakt os

Om det er et lovpligtig eftersyn eller almindelig service, du har brug for, så kan vi hjælpe. Kontakt os i dag på tlf. 41 31 78 00 eller skriv dit navn og nummer i formularen i højre hjørne, og så ringer vi dig op.

God service hos DK Lifte ApS​

Hos DK Lifte har vi et stort udvalg af lifte. Vi tilbyder lovpligtig lifteftersyn som omfatter eftersyn af udvendige samt indvendige lifte.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Hvorfor skal du vælge DK Lifte?

Lovpligtige eftersyn

Landsdækkende service

Største leverandør i Danmark

​Kontaktinfo

DK Lifte ApS

Gadekærsvej 12, Sejlflod

9280 Storvorde

​CVR: 34491194

​Telefon: +45 41 31 78 00

E-mail: dklifte@dklifte.dk

E-mail: henrik@dklifte.dk