Choose your language​:      


​Skal vi kontakte dig?

​Så ringer vi dig op for nærmere aftale

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lifteftersyn i hele landet​

Hos DK Lifte tilbyder vi lifteftersyn for kunder i hele Danmark. Det er et lovkrav alle lifte skal have et årligt lifteftersyn for at sikre at sikkerheden er i top. Et lifteftersyn gør liftens driftsikkerhed endnu bedre, og du minimerer risikoen for en tur på værksted med liften.

Skulle uheldet være ude, har vi et bredt udvalg af samarbejdspartnere, der hurtig vil kunne hjælpe dig i alle dele af landet.

Du er meget velkommen til lifteftersyn på vores værksted i Storvorde, men vi kommer også gerne ud til dig, uanset om liften befinder sig på Sjælland, Fyn, i Jylland eller et andet sted i landet.

Hos DK Lifte anvender vi dygtige serviceteknikere med mange års erfaring indenfor området, og vi står hellere end gerne for dit lifteftersyn, så vi er sikre på, at sikkerheden er i top.

Kontakt os og bestil et lovpligtig lifteftersyn

​Uanset om det er blevet tid til at få udført det lovpligtige lifteftersyn, eller om der er brug for reparation af liften, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag på telefon 41 31 78 00 eller til skriv til os på dklifte@dklifte.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular i højre side med dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig indenfor ganske kort tid.

​​NYHED:​

​3 års garanti på hydraulik cylindere på nye DK lifte købt i 2021

God service hos DK Lifte ApS​

Hos DK Lifte har vi et stort udvalg af lifte. Vi tilbyder lovpligtig lifteftersyn som omfatter eftersyn af udvendige samt indvendige lifte.

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Hvorfor skal du vælge DK Lifte?

Lovpligtige eftersyn

Landsdækkende service

Største leverandør i Danmark

​Kontaktinfo

DK Lifte ApS

Landholmvej 9

9280 Storvorde

​​CVR: 34491194

​Telefon: +45 41 31 78 00

E-mail: dklifte@dklifte.dk

E-mail: henrik@dklifte.dk