Vores løsning

Kørestolsbespænding

DK Lifte tilbyder dig alt, hvad du behøver for sikker, pålidelig og bekvem fastspænding af kørestole og passagerer i køretøjet – og lidt mere. Vores bespændingsløsninger er udviklet med fokus på komfort og tryghed og er testet til at opfylde de højeste standarder.​

En tryg oplevelse​

Sikkerhed går hånd i hånd med fleksibilitet

Vi forstår vigtigheden af at beskytte både kørestolen og passageren, og vores fastspændingssystemer er designet med denne overvejelse for øje – alt sammen for at skabe en tryg oplevelse. Derfor har vi udviklet vores bespændinger til at være ekstremt robuste og pålidelige.

Let betjening

Pålidelig​ og enkel i brug

Vores spændinger er fuldt automatiske, hvilket betyder, at de er lette at betjene og kræver minimal indsats fra brugeren. Men vigtigst af alt er de pålidelige. Vi ved, at sikkerhed ikke er noget, man går på kompromis med og vores systemer er nøje udviklet og testet for at sikre, at de leverer den pålidelighed, du har brug for.

Vores førsteprioritet​

Fleksibilitet og sikkerhed i ét

Sikkerhed er vores førsteprioritet, men vi har ikke glemt fleksibilitetens betydning.

​Selvom sikkerhed er vores primære fokus, har vi også taget højde for vigtigheden af fleksibilitet. Vores systemer er designet til at give dig mulighed for at placere kørestolen præcist, hvor det passer dig bedst i køretøjet. Dette giver ikke kun øget komfort, men også den nødvendige mobilitet, som mange kørestolsbrugere søger.​

Den rigtig beslutning

Hvad er fordelene ved vores kørestolsbespændinger?​

Grund nr. 1

Det fundamentale

Vores bespændinger er testet med en imponerende belastning på op til 160 kg. langt over de almindelige strandkrav på 85 kg. Derudover er de blevet Tüv testet i overensstemmelse med ISO 10542-1, DIN 75078-2 og har gennemgået test af forankringspunkter i henhold til ECE-R14.

Grund nr. 2

Brugervenlighed på wauw-niveau

Vi tror på, at sikkerheden ikke behøver at gå på kompromis med brugervenlighed. Vores bespændinger er nemlig fuldt automatiske og nemme at betjene, så din kørestol kan placeres præcis, hvor du ønsker det helt uden besvær.

Grund nr. 3

En imponerende tilpasning

Vi har designet vores bespændinger med fokus på at tilbyde maksimal fleksibilitet. Og vores systemer kan tilpasses for at opnå optimal sikkerhed og komfort.

Grund nr. 4

Ultimativ fastspænding

Vores bespændinger indeholder bæltespænder fra bilindustrien, højdejusterbare sikkerhedsseler og faste punkter til fastgørelse af hoftesele og passende testede skulderseler. Alt sammen er med til at sikre en pålidelig og sikker fastspænding.

Grund nr. 5

Med kvalitet for øje

Vi samarbejder med et certificeret testcenter, hvor vi løbende overvåger og tester vores produkter for at sikre, at de altid opfylder de højeste internationale standarder, så du kan have fuld tillid til vores kvalitet og sikkerhed.

Læs detaljerne​

Download vores brochure he​r.

Vil du vide mere om vores førsteklasses kørestolsbespændinger og forstå, hvorfor de er en sikker og pålidelig løsning for dig eller din kære? Så er vores detaljerede brochure et must-have. Den indeholder tekniske informationer, testresultater og en omfattende oversigt over, hvordan vores bespændinger opfylder de internationale standarder, så du kan føle dig tryg.​​

badge

​Fandt du det, du søgte?

Send dit spørgsmål

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores lifte er produceret med stolte håndværkstraditioner uden at gå på kompromis med kvaliteten.​

Åbningstider​

Mandag – onsdag

07.00 – 16.00​

Torsdag

07.00 – 15.15​

Fredag

07.00 – 12.00

Weekend og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

DK Lifte ApS

Landholmvej 9, 9280 Storvorde

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 41 31 78 00

Fakturamail: dklifte@dklifte.dk

Kontaktmail: henrik@dklifte.dk